Marts 2018

 

Når vi kigger på energien i marts måned 2018 med numerologiske øjne, så kommer energien med en retning om at vi skal være i flow, i vigøre og i begægelse. 

Energien vil rigtig gerne have os til at overveje om vi er i flow. Har du det rette job, er du på rette vej, omgåes du de mennesker der fylder dig med energi eller med dem der dræner dig med energi. 

Marts måned handler rigtig meget om flow karriere, penge og kommunikation.

Så prøv at lægge mærke til om du får nogle tanker, bliver puffet i en bestemt retning eller der opstår ngle situationer hvor disse temaer er hoved punktet. Så kunne det være at du skulle være mere nysgerrig på lige netop disse emner. Energien her i marts måned støtter nemmelig op omkring disse temaer og der vil derfor kunne opleve mere flow hvis du handler på lige netop disse temaer. 

Måske mærker du i denne måned en mere “easy going” energi, hvis der opstår forskellige udfordringer eller forhindringer i dit liv, at det er nemmere at komme videre. Det kan føles lidt ligesom, okay sket er sket, det kan jeg ikke gøre noget ved nu, nu må vi videre energi.  

For marts måned har en energi der støtter op omkring flow at komme videre, sige pyt til det der ikke kan gøres noget ved så du ikke hænger fast i alt det gamle. Den kommer med en “frisk vind” og blæser nye vinde indover dig for at du skal rykke dig.  Rykke i dit liv, rykke på din karriere, din uddannelse og alt der kan med kommunikation at gøre. Det kan også være kommunikation i forhold til andre mennesker og sociale sammenkomster. 

Du vil i marts måned opnå de bedste reaultater hvis du laver nogle rammer, skaber struktur i dine gøremål for netop at opnå de ønskede resultater. For energien her i marts har en tendens til at være mere flyvsk, det kan være at du får mange nye input, nye ideer, nye måder at gøre tingene på eller på anden måde have en følelse af ikke at ville glå glip af de ting og muligheder du møder. 

For at få bedst mulig afkast af dine intentioner her i marts, så er det vigtig at du skaber noget struktur og overholder denne ved disiplin til at lukke andet ude. Derved opnår du nemmere de mål du sætter dig. 

Jeg ønsker dig den skønneste marts måned og det bedste flow til dig og din udvikling. 

Nogle gange er det bedst at give slip og gå med flowet for at skabe fremgang, det støtter marts måned dig i.