Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/dinnumerolog.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5621
Hvad er numerologi - Din numerolog

Hvad er numerologi?

Numerologi er viden om, at alt i verden er energi. Numerologi er en ældgammel videnskab om tal og vibrationer. I hvert tal og bogstav ligger der en vibration som udgør eksempelvis vibrationen i dit navn.  Der findes kun ét sandt numerologisk system, det originale vibrationssystem, også kaldet oldtidens numerologi, baseret på det kaldæiske alfabet. 

Før blev den numerologiske viden kun overleveret mundtlig, da man var bange for at den numerologiske videnskab ville havne i de forkerte hænder og derved evt. blive misbrugt. Det er en meget kraftfuld og dybdegående videnskab og derfor skal numerologien bruges med respekt og overholde de etiske regler herfor. Det originale oldtidsnumerologiske system er den sande viden om numerologien og står ikke til at ændre. Dette på trods af, at andre har forsøgt at stykke den numerologiske viden sammen på andre og nye måder. 

Din grundenergi (udregnet udfra din fødselsdato) og dine navneenergier er et udtryk for den livsvej du lever dit liv på, på godt og ondt. Sammensætningen af disse er dybestset et udtryk for, den intention du har for at udleve dit potentiale i dit liv. Derved har du også ved hjælp af numerologien mulighed for, at påvirke din livsvej til et mere balaneret, harmonisk og succesfuldt liv. 

Jeg er uddannet match numerolog og du kan læse her nedenfor hvad dette indebære. 

Hvad er en match numerolog?

 

”En match numerolog er en numerolog, der har modtaget en særdeles grundig uddannelse indenfor numerologi, Match Numerolog Uddannelsen, og er blevet indviet i den esoteriske klassiske numerologiske visdom og på baggrund heraf er i stand til at træffe velbegrundede og oplyste valg i relation til, at anvende numerologi professionelt ved det numerologiske navneskifte. Ethvert numerologiske navneskifte handler om at finde det bedste match til personen – Match Numerologen er særligt trænet i match metoden og tager højde for både personens numerologiske essens, numeroskopet, årstalsrækkerne, processen og individualiteten i valget af det bedste match.”

 

 

 

Alt er energi – vi er alle omfattet af denne energi udfra vores navne og fødselsdato. 

Det gælder både mennesker, dyr, virksomheder og flere andre områder hvor du udfra numerologien kan se, hvordan det påvirker det enkelte område.