Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/dinnumerolog.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5621
Navneskiftesession - Din numerolog

Personlig numerologisk session

En numerologisk navneændring er den dybeste forandring du kan give dig selv.

Vores navne vibrerer med forskellige frekvenser og dermed tiltrækker de også forskellige emner, udfordringer, temaer og oplevelser i vores liv.

Så afhængig af hvilke navneenergier du har med dig og udfra hvilke talværdier du har i din fødselsdato, så vil du opleve livet i en bestemt retning. 

Via numerologien kan du støtte meget mere op omkring dine helt unikke potentialer som du er født med og som du helt naturlig har som styrker. Du kan balancere dine navneenergier således, at du kan udleve dit liv med meget mere flow og få den succes som du lige netop ønsker. 

Som Match Numerolog, er jeg uddannet til, at finde det absolute match til dig udfra din essens, numeroskopet, årstalsrækkeerne, din process og dine individuelle ønsker. Jeg arbejder med alle dine parametre for, at skabe det absolutte bedste match til lige netop dig. 

Jeg forbereder mig grunding inden vores session og derfor har jeg brug for nogle oplysninger fra dig. Hvilke oplysninger jeg har behov for vil fremgå, når du har betalt for sessionen.

 I sessionen ser vi på følgende,

  • Vi ser på hvem du er udfra din fødselsdato og hvilke potentialer du har i livet udfra dette.
  • Vi kigger på dine nuværende navne og hvad de fortæller om dig.
  • Finder det bedste match til dig udfra det samlede billede af hvem du er og hvor du gerne vil hen i livet. 
  • Jeg laver årstalsrækker over de næste 5 år til dig, som fortæller om hvilke temaer og hvilke tendenser der ligger til lige netop dig de næste år.
  • Du får materiale om hvordan selve navneskiftet foregår.
  • Du får materiale omkring selve udrensningen når man skifter fra et uharmonisk navn til et harmonisk navn. 
  • Du får mulighed for sparring omkring valget af dit nye navn.
  • Du får lange godkendte navnelister, hvor du selv kan vælge de navne du vil udfra disse.
  • Du får en professionel numerologisk rådgivning og analyse, der tilpasser dit nye navne set up så det passer til dig bedst muligt. 

Numerologi er et meget kraftfuld redskab til, at skabe de forandringer du ønsker i livet. 

Vores livsvej er defineret af hele vores numerologiske set up, så hvis noget i dit liv ikke føles rigtigt eller du har en fornemmelse af, at der må være noget bedre eller andet i livet til dig, så kunne en personlig numerologisk session være ændringen der skal til for dig, så du kan få et liv i harmoni, indre styrke og glæde. 

 

Prisen for en personlig numerologisk session er kr. 1995,- inkl. moms

Jeg vil elske at hjælpe dig videre i livet med respekt for dig og dit livsformål.

Er i flere i familien der ønsker et navneskift på samme tid, så kontakt mig for samlet pris.