Metafysisk Rådgiver 

 

Da jeg i  2016 blev uddannet i den klassiske – kaldæiske numerologi åbnede der sig en helt ny verden. Jeg fik en større forståelse af mig selv og andres livsvej og udfordringer.    

Numerologien blev noget jeg tog med mig i min hverdag og stadigvæk gør.   

Der opstod dog hos mig en undren og en nysgerrighed over, at jeg ikke helt landede  det den klassiske – Kaldæiske numerologi beskriver og som jeg jo på papiret var “kodet” til. Der var en følelse indeni i mig som ikke stemte og det blev til flere navneskift for at undersøge og mærke efter.     

Det jeg ikke vidste dengang men som jeg ved nu er, at der var noget mere og dybere nedenunder.      

Sidst i juni 2021 blev jeg færdiguddannet Metafysisk Rådgiver. Jeg er en af de ganske få uddannet her i Danmark.    

Metafysisk Rådgiver er både den klassiske – Kaldæiske numerologi, Indisk numerologi begge med undernumeroskoper, astrologi og talvidenskab (baseret på gamle egyptiske, indiske, kinesiske, græske og kaldæiske udregningsmetoder kombineret med moderne tal-teknikker)  Alt dette kombineret med hinanden giver SÅ meget mening.     

Både teorien bag og alle de praktiske klienterfaringer under uddannelsen har give en stor viden og ballast. Ligeledes har både succesfulde personer og virksomheders talkombinationer givet store indsigter i hvad der virker og i hvilke kombinationer og sammenhænge tallenes betydning har.    

Helt specifik kan jeg se en persons fysiske, psykiske og mental velbefindende,  aflæse ubevidste mønstre og indenfor de enkelte livsområder se potentialer og udviklingsmuligheder.  

Jeg arbejder udefra at frigøre den enkeltes udviklingspotentialer på en naturlig måde, at se dig som et helt menneske og finde årsagen til et problem eller udviklingspunkt. Som oftest så findes årsagen til et problem et andet sted end der hvor det lige opstår.  

For mig giver alle disse “brikker” SÅ meget mening og jeg elsker at kunne sætte spot på et område og guide til en mulig løsning. 

For rigtig mange er det vigtigt at leve et lykkeligt liv med opfyldelse af drømme og mål i livet.  

Alligevel acceptere de fleste at nøjes med det næstbedste og acceptere deres ståsted, simpelthed fordi de ikke ved hvordan et enestående liv og tilværelse kan skabes. De fleste har sat en stopklods for deres succes.   

Jeg vil elske at kunne hjælpe og guide dig til at forløse og sætte spot på dine potentialer og muligheder.  

Du er altid velkommen til at kontakte mig for afklaring af dine muligheder.