Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/dinnumerolog.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5621
Navneskift af dit kæledyr - Din numerolog

Navneskift af dit kæledyr

Vores kæledyr er som et familiemedlem for de fleste af os og derfor kan det påvirke os rigtig meget, hvis vores dyr ikke trives fuldt optimalt.

Vores dyrs navne bliver også påvirket af numerologien, dvs. at udfra numerologiske udregninger kan man se både udfordringer og potentialer både den fysiske og den psykiske del.

Du kan derfor give dit dyr den bedste mulighed for et godt og harmonisk liv uden de store fysiske og psykiske udfordringer ved at give den et harmonisk navne via numerologien.

Hvis dit dyr har en stamtavle i forvejen, så er der ikke så store muligheder for, at få det ændret. Mange stambogsregistre vil ikke ændre det navn der står på stamtavlen uden, at det gamle navn også står registreret. Det kan derved i mange tilfælde ikke lade sig gøre, at skabe et harmonisk navn numerologisk.

Jeg kan hjælpe dig og dit kæledyr, hvisg kan hjælpe dig og dit æledyr, hvis 

  • Dit kæledyr ikke har stamtavle i forvejen men kun er registreret i eksempelvis hunde eller katteregister, eller skal have oprettet en stamtavle.
  • Skal registreres i hunde eller katteregister i forbindelse med ejerskifte eller nyoprettelse.
  • Har fysiske eller psykiske udfordringer du gerne vil have balanceret.
  • Gerne vil give dit kæledyr de bedste muligheder for et godt liv.
  • Er nysgerrig på hvad numerologien kan gøre for dit kæledyr.

 

Hvad får du,

  • En lydfil med dit kæledyrs potentialer og nuværende udfordringer.
  • Komplet nyt navneforslag med navnelister og oplysninger om hvordan du evt. kan sammensætte et navn.
  • Vejledning i hvordan du skifter navn på dit kæledyr.

 

Hvorfor skifte navn numerologisk på dit kæledyr.

Vores dyr bliver energimæssigt påvirket af de navne vi vælger at give dem. De gælder ikke de “kaldenavne” vi kalder dem, men de navne de står registreret med i diverse registre eller stamtavler.

Derfor vil man også kunne opleve i forbindelse med et ejerskift, at dyret ændre adfærd. Vores dyr bliver påvirke at ejerens navn, så i forbindelse med et ejerskift, hvor navnet bliver ændret i eks. hunde eller katteregister, så vil energien også ændre sig og derved også eksempelvis dit kæledyrs adfærd.

Vores dyr er meget hurtig til, at integrere de nye energier der er i forbindelse med et navneskift. De har ikke så mange blokeringer der holder dem tilbage, så der vil hurtigt kunne mærkes en ændring, naturligvis afhængig af hvilke navneenergier der ændres fra.

 

Hvad har jeg brug for at dig,

  • Dit kæledyrs nuværende navn og ejerforhold
  • Fødselsdato – hvis ikke du kender den nøjagtige, så den dato den er registreret med.

Du får tilsendt en mail med info over de oplysninger jeg har behov for, når du har betalt for sessionen. 

Du skal forvente op til 5 hverdage inden du får et navneændringsforslag.

 

Prisen for navneændring er kr. 595,-