Din Fødselsdagstydning. 

 

Din fødselsdag indeholder forskellige talkodninger af dig som på en meget præcis måde kan synliggøre alle balance og ubalancepunkterne. 

Din fordel af at kende dine balancepunkter er at du derved kan udleve den autentiske og rene del af dig . 

Ofte så kan vi genkende vores egne mønstre og ubalancer, men vi kan have svært ved at ændre det. Ved at kende dine balancepunkter får du viden og redskaber til at skabe flere resultater og fremgang i dit liv. 

Særligt 3 områder af din fødselsdag kan være en flowstopper for dig og derfor din største udfordring i livet.

Når du mangler at deale med med disse områder så gentager problemerne sig i dit liv. Det kan både være bevidst og ubevidst at du ikke får taget ansvar for disse områder, men du afskære dig fra livets flow og muligheder ved ikke at tage hånd om dette område.  

Få klarhed over både dine største kvaliteter og dine største udfordringer.  Du kan lære at balancere dette område af dit liv, da vi som oftest er i ubalance lige præcis på dette område. Da dette område er den røde tråd igennem hele dit liv, vil det være en stor fordel for dig at integrere specielt dette område af dit liv.  

Når du kan tippe balancen i tallene i disse områder af din fødselsdag, vil du absolut leve primært i styrkerne fra dette område.

 

Når du bliver bevidst om disse områder af dit liv, vil du kunne mestre dem og derved skaber fremgang og flow i livet.

Så er du et sted hvor livet føles fastkørt og du mangler flow, vil en tolkning af disse områder kunne åbne op for mere flow i livet.

Du har 2 valgmuligheder for denne session.

Som mailsession

Mailkorrespondance, hvor du modtager et skriftligt dokument på mail indenfor 5 hverdage efter, at du har betalt for sessionen.

Som personlig session online

Du booker en tid og vi finder en dato der passer i kalenderen, nærmere information i mail. Sessionen foregår på Zoom og du får nærmere besked.

Pris for Fødselsdagstydning – mailsession kr. 500,- inkl moms.

Pris for Fødselsdagstydning – personlig session er kr. 875,- inkl moms.